O nama

Apeks d.o.o.

Apeks d.o.o., osnovan 2017. godine u Zagrebu, brzo je postao jedan od vodećih dobavljača krovne opreme i izolacijskih materijala u Hrvatskoj i regiji.

Naša misija je pružiti najkvalitetnije proizvode i usluge za krovopokrivače i građevinske tvrtke. Specijalizirani smo za širok spektar materijala, od krovnih folija i prozora do termoizolacijskog stiropora i kamene vune, uvijek s fokusom na inovacije i održivost.

Kroz godine, Apeks je izgradio snažnu reputaciju kao pouzdan partner u industriji. Započeli smo kao mala tvrtka s velikim ambicijama, a danas smo lider u ponudi vrhunskih krovnih rješenja. Naša ekspertiza u kombinaciji s neprekidnim ulaganjem u najnovije tehnologije osigurava da naši klijenti dobivaju samo najbolje.

Stručnjaci za krovne materijale

Predanost kvaliteti

Predani smo pružanju kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju i nadmašuju očekivanja naših kupaca. Naša paleta proizvoda uključuje samo provjerene materijale, od limenih krovnih panela do ekološki prihvatljivih izolacijskih materijala. Naš tim stručnjaka neprestano prati tržišne trendove i inovacije, osiguravajući da Apeks ostane na čelu industrije.

Održivost i inovacija

U Apeksu, održivost je ključni aspekt našeg poslovanja. Radimo s vodećim proizvođačima kako bismo osigurali da naši proizvodi ne samo da zadovoljavaju standarde industrije, već i pridonose zelenijoj i održivijoj budućnosti. Naši inovativni krovni materijali doprinose smanjenju ugljičnog otiska, a ujedno pružaju dugoročnu uštedu našim klijentima.

Apeks je više od dobavljača krovnih materijala. Mi smo vaš partner u izgradnji boljih, sigurnijih i održivijih objekata. S našim stručnim znanjem i predanošću izvrsnosti, zajedno gradimo krovove koji traju.